Amazon провежда събитието October Prime Day утре, но конкурентната ранна разпродажба на

...
Amazon провежда събитието October Prime Day утре, но конкурентната ранна разпродажба на
Коментари Харесай

Walmart току-що се отказа от убийствени оферти за Roombas, Barbie и други за годишната си празнична начална разпродажба

Amazon организира събитието October Prime Day утре, само че конкурентната ранна ликвидация на Черен петък на Walmart стартира през днешния ден. Празничната начална ликвидация на Walmart е вашата опция да отметнете хората в листата си с коледни дарове с бързи предложения за технологии, артикули за дома и други.

Свързани: 

Сега до 12 октомври, можете да пазарувате огромни предложения за тонове бестселъри от Walmart, в това число обичания от читателите прахосмукачка iRobot Roomba j7+ на CBS Essentials, в този момент на половин цена. Но не отлагайте – най-горещите предложения ще се разпродадат бързо.

Вижте всички предложения на Walmart Holiday Kickoff

По време на събитието за предложения Walmart ще предлага огромни отстъпки за артикули с най-голям рейтинг от известни марки, в това число Dyson, Apple, Reebok, Keurig и други Освен това можете да се регистрирате за Walmart+, с цел да получите бърза, безвъзмездна доставка за всички ваши празнични покупки, дружно със специфични преимущества, включително достъп до Paramount+.

.

$98 на година

Най-доброто предложения на Walmart Holiday Kick-Off разпродажба 

Спестете от прахосмукачки роботи, играчки, iPad на Apple и доста други.

 Прахосмукачка робот iRobot Roomba j7+: $399 (спестете $401) < br>

Разполага с мощна тристепенна система за разчистване с най-мощното засмукване на iRobot. Устройството за разчистване на дома употребява четка за разчистване на ръбове, с цел да влезе в ъглите. Roomba j7+ разполага с двойни многоповърхностни гумени четки, които се огъват, с цел да се приспособят към разнообразни типове под. Най-хубавото е, че те не се заплитат с косми от домашни любимци.

Технологията Imprint Smart Mapping на тази прахосмукачка ви разрешава да контролирате и планирате кои стаи да се почистват и по кое време. Той съхранява голям брой карти на вашите стаи. Можете да персонализирате Keep Out Zones и Clean Zones, тъй че прахосмукачката да знае точните зони, които да заобикаля и почиства. Този вакуум има 75-минутно време на работа.

iRobot Roomba j7+ е планиран с мисъл за казуса с кучешките изпражнения. Тази умна прахосмукачка включва P.O.O.P. гаранция или „ Официално заричане на притежателя на домакински любим “. Вашата Roomba j7+ обезпечено ще избегне боклуци от домашни любимци или iRobot ще размени вашата прахосмукачка гратис.

Когато завърши с почистването, устройството автоматизирано се изпразва в включената си чиста основа за елементарно изхвърляне на нечистотия с приложени торбички. Просто изпразнете почистващата станция един път на всеки 60 дни.

Тази прахосмукачка сега се продава за $399 в Walmart, понижена от $800.

Какво харесваме в iRobot Roomba j7+:

Роботът прахосмукачка интензивно заобикаля бъркотията от домашни любимци и трудности като купи с вода. Рецензенти споделят, че прави страхотна работа при събиране на косми от домашни любимци - това е нашият избор за най-добрия робот-прахосмукачка за косми от домашни любимци. Възможностите на прахосмукачката за самоизпразване значат, че не е належащо непрекъснато да изпразвате кофата за отпадък. Тристепенната система за разчистване обезпечава изцяло разчистване на подове и килими. $399 в Walmart

Apple iPad 9: $249 (спестете $80)

  Може да бъде сдвоен с периферни устройства като Apple Magic Keyboard, с цел да извършите цялостна мобилна работна станция. Той може да се похвали със ужасно изглеждащ 10,2-инчов Retina екран с мощния A13 Bionic чип на Apple, както и 64 GB памет. Той също по този начин включва 12MP предна камера и 8MP задна камера, Touch ID за по-лесно влизане и грациозен алуминиев тил.

Благодарение на през целия ден живот на батерията можете да отложите зареждането до по-късно с постоянна приложимост. Със сигурност си коства парите при тази ниска цена и към момента е задоволително покрай идващия модел, с цел да може да се оправи с множеството приложения и игри.

Обикновена цена от $329 в Apple Store, можете да го получите за $249 в Walmart сега.

Защо харесваме Apple iPad (девето поколение):

Той е на доста по-ниска цена от iPad от десето потомство, съвършен за даващи дарове с стеснен бюджет. iPads на Apple са лесни и интуитивни за потребление, изключително за притежателите на iPhone на Apple. Той разполага с ослепителен, ослепителен 10,2-инчов Retina екран, който прави видеото да наподобява ужасно. $249 в Walmart

Кафемашина Keurig K-Mini Plus: $50 (спестете $59)

Ако мястото на плота в кухнята ви свършва, прибавянето на нов апарат може да е мъчно. Но евентуално няма да имате този проблем с Keurig K-Mini Plus – тази кафемашина за еднократна порция е с широчина единствено 4,5 инча, височина 12,1 инча и дълбочина 11,3 инча. Компактният Keurig се предлага с дребен контейнер за вода с една чаша и преносима тава за отцеждане, която може да побере чаши за пътешестване с височина до 7 инча. С Keurig K-Mini Plus можете да приготвите чаша кафе от 6 до 12 унции за минути.

„ Кафемашината за еднократно сервиране Keurig K-Mini бързо се трансформира в обичания ми апарат за бърза и вкусна чаша кафе “, споделя един рецензент от Amazon. „ Компактният му размер се вписва идеално в моята кухня, спестявайки скъпо място на плота. Варенето е елементарно единствено с едно допиране, а размерите от 6 до 12 унции ми разрешават да персонализирам кафето си до съвършената мощ. “

Вземете един единствено за $50 в този момент по време на разпродажбата на Walmart Holiday Kickoff (обикновено $109).

Какво харесваме в Keurig K-Mini:

Компактният му дизайн не заема прекалено много място.
Тази дребна кафемашина има благоприятни условия за бързо подготвяне.
K-Mini Plus е енергийно ефикасен, с автоматизирано изключване след последното ви варене.
$50 в Walmart

FitRx 2-in-1 SmartBell Gym взаимозаменяеми регулируеми дъмбели и тежести с щанга: $150 (спестете $100)

Искате да влезете в по-добра форма за празниците или да вземете начален старт с новогодишната си резолюция? Walmart предлага много добра договорка за. Първоначално $249, можете да получите комплекта единствено за $149 тъкмо в този момент по време на разпродажбата на Walmart Holiday Kickoff.

Оцененият с 5 звезди пригодим комплект гира и щанга FitRx SmartBell може да се контролира до 100 паунда с двадесетте включени плочи за тежести. Дръжка срещу хлъзгане и защитна брава поддържат плочите на място по време на вашата подготовка. Предлага се с комфортен калъф за предпазване.

„ Обичам този комплект тежести за моя дребен апартамент “, споделя един рецензент на Walmart. „ Трудно е да се направи добра подготовка в малко пространство, тъй че правя оценка компактността на този комплект. Удобно и елементарно е да превключвате сред извършения с щанга и дъмбел. Всичко се съхранява добре в калъфа, който даже има колела! “

Какво харесваме във FitRx 2-in-1 SmartBell Gym:

Това е отличен стилен комплект тежести за дребни домашни фитнес зали или жилища. С два дъмбела и щанга можете да получите добре закръглена подготовка.Идва с калъф на колела за елементарно предпазване и преносимост. $150 в Walmart

Mega Barbie The Movie Dreamhouse: $140 (спестете $58) 

Ако търсите съвършения подарък за фена на Барби в живота си, разгледайте тази оферта за Mega Barbie The Филм Къща на фантазиите. Този комплект от 1795 елементи включва Къщата на фантазиите, показана във „ Филмът за Барби “, дружно с куклите Барби и Кен.

„ Къщата на фантазиите на Мега Барби несъмнено е мега “, споделя един рецензент на Walmart. „ Построихме я като фамилен план, защото има 1795 тухли за сглобяване. След като я построихме, нашата 9-годишна внучка беше толкоз разчувствана да си играе с нея. Къщата имаше толкоз доста дребни комплицирани елементи с всички дребни аксесоари. "

Какво харесваме в Mega Barbie The Movie Dreamhouse:

Това евентуално ще бъде един от най-желаните празнични дарове за сезона. Включва огромна Barbie Dreamhouse със занимателна водна пързалка, с която децата да играят. $140 в Walmart

Свързано наличие от CBS Essentials

Разпродажбата на Walmart Holiday Kickoff стартира идната седмица. Ето по какъв начин можете да спечелите най-хубавите предложения
Спестете доста пари за нов смарт телефон с Android от Amazon в този момент, преди утрешната ликвидация на Prime Day през октомври
Вземете скърцащо чисти подове за по-малко с тези предложения за robot при започване на октомври на Prime Day mops
Станете член на Sam's Club единствено за $15 преди празниците
Amazon Prime Big Deal Days покупко-продажби единствено с предложения към този момент са отворени за регистрации и можете да получите до 60% отстъпка
CBS Mornings Deals: Вземете пухкава жилетка с 20% отстъпка преди есенния студ
Най-добрите коледни дарове за татко, който не желае нищо
Тези супер-елегантни коледни дарове са под $20
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР